GPS

GPS

Een verkeerde afrit genomen in een vreemd land? We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Vreemde verkeersborden en moeilijk te lezen kaarten maken de situatie er niet gemakkelijker op.

Budget's GPS systeem doet dat wel! Laat onleesbare wegenkaarten voor goed thuis en bestel een GPS die je eenvoudig en snel naar je bestemming navigeert.

Ter toelichting stelden we een aantal kernvragen om de keuze van een navigatiesysteem makkelijker te maken. We verstaan dat een auto huren niet altijd even makkelijk is, ons doel is dan ook om je zo goed mogelijk te informeren over de producten en diensten die je bij ons kan reserveren.

Wat voor GPS gebruikt Budget?

De GPS-navigatieservice van Budget BE wordt geleverd in een reeks merken en modellen die verschillend zijn over de hele wereld. Krijg stapsgewijze routebeschrijvingen naar adressen, hotels en bezienswaardigheden tijdens je rit. Dit alles kan je instellen door de handige touch-screens te gebruiken.

Hoe kan ik een GPS aanvragen?

Je kan een Budget GPS reserveren tijdens het online reserveringsproces, je hoeft slechts de GPS optie aan te duiden onder de categorie 'voeg extra's toe'. Je kan ook steeds een GPS aanvragen of toevoegen aan een bestaande reservering via onze telefonische hulpdesk op het nummer +32 (0)2 730 62 11.

Hoeveel kost een GPS?

We bieden je een speciale prijs aan voor al onze navigatiesystemen. Voor slechts 16 euro (incl. BTW) per dag kan je een GPS bij je huurauto krijgen wanneer deze gehuurd is in een Belgisch kantoor.
GPS prijzen kunnen verschillen van land tot land.

Waar is een GPS systeem beschikbaar?

GPS is beschikbaar in alle Budget vestigingen in België, Europa, en Wereldwijd. Als je nog vragen hebt over onze GPS navigatieservice kan je bellen naar de telefonische hulpdesk op het nummer +32 (0)2 730 62 11. Je kan ook steeds onze medewerkers in de huurkantoren aanspreken, zij helpen je graag verder.