Extra Bestuurder

Deel de rit met een tweede bestuurder

Budget additional driver

Een extra bestuurder naast je hebben tijdens je rit is een fantastische methode om op een aangename manier lange afstanden te rijden. Op de baan in een ander land kan enorm stressvol, vermoeiend en soms erg saai zijn!  

Af en toe wisselen van bestuurder, verminderd het risico op een accident. Let op! Als een ongeregistreerde bestuurder achter het stuur zit zal je verzerkering ongeldig zijn.

We hebben enkele kernvragen voor je beantwoord om je zo duidelijk mogelijk te informeren. We verstaan dat een auto huren geen makkelijk proces is en dat er veel bij komt kijken, daarom willen we onze klanten zo duidelijk mogelijk te informeren.

Wat is een extra bestuurder?

Door een extra bestuurder toe te voegen aan je Budget huurauto wordt de tweede bestuurder mee verzekerd. Als je de extra bestuurder niet registreerd, kan je aansprakelijk gesteld worden omdat je zonder verzekering aan het rijden bent.

De extra bestuurder kosten zijn er om de tweede bestuurder onder dezelfde overeenkomst als de hoofd bestuurder te verzekeren.

Alle extra bestuurders moeten aan dezelfde voorwaarden en condities voldoen als de hoofd bestuurder.

Hoe reserveer ik een Extra Bestuurder

Je moet enkel de Extra Bestuurder optie aanvinken na het selecteren van een voertuig, je kan deze optie vinden onder Extra's. Op het huurkantoor kan er ook een extra bestuurder aangevraagd worden.

Je kan ook een extra bestuurder aanvragen door te bellen naar onze hulpcentrale. Vergeet niet dat je extra bestuurders online kunt toevoegen aan een bestaande reservering.

Waar is een Extra Bestuurder beschikbaar?

De Extra Bestuurder optie is beschikbaar in alle Budget huurlocaties in België, Europa en Wereldwijd.

Indien je nog vragen hebt over onze Extra Bestuurder optie kan je ons steeds telefonisch bereiken. Je kan ook steeds terecht met je vragen bij onze medewerkers op onze huurkantoren.