AUTOVERHUUR IN DE BUURT MET BUDGET

Image alt

Kwaliteitsautoverhuur in België en het buitenland

Wanneer de reis net zo belangrijk is als de bestemming, wilt u huren bij het juiste autoverhuurbedrijf. Met Budget helpen we u de weg op, snel, veilig en voor de beste prijs.

Boek rechtstreeks bij ons om gebruik te maken van:

  • Gratis annuleringen en aanpassingen
  • De beste service, door meer dan 70 jaar ervaring
  • Snelle pick-ups met onze gratis QuickPass service
  • Optionele extra’s waaronder one-way verhuur, extra bestuurders en GPS

We willen autoverhuur zo makkelijk mogelijk maken. We werken vanuit 11.000 locaties in 165 landen, dus we zijn altijd in de buurt. Vliegvelden, treinstations, havens en steden – u vindt ons overal.

Klaar om te huren? Vul simpelweg een ophaallocatie en data in in het formulier, en ga ervoor.

Geniet van gratis annuleringen, zonder gedoe

Plannen veranderen. Dat begrijpen we. Mocht u een reservering onverhoopt moeten annuleren, dan ontvangt u - zonder vragen - het volledige bedrag terug. U kunt het bedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening verwachten.

Ons flexibele annuleerbeleid is als volgt:

  • Gratis annulering en volledige terugbetaling van Pay Online (prepaid) boekingen tot 48 uur voor de dag dat uw huur zou beginnen
  • Gratis annulering en volledige terugbetaling van Pay On Collection (betaal later) boekingen tot het moment dat uw huur zou beginnen
  • Als u minder dan 48 uur voor de dag waarop uw huur moest beginnen moet annuleren, ontvangt u een volledige terugbetaling minus de laagste van i) 2 dagen van uw boeking, of ii) een vast bedrag, afhankelijk van het land waar u geboekt hebt (£60, €65, CHF76)
  • Helaas geven we geen geld terug indien u niet op komt dagen, ook kan er een boete aan verbonden zijn
Familie die auto uitpakt

Kies uit een uitgebreide selectie wagens

Of u nu een compacte auto zoekt voor in een drukke stad, of een ruime familieauto met genoeg ruimte voor iedereen (en hun bagage), wij hebben het.

We voegen continu nieuwe auto’s toe aan ons wagenpark, dus u heeft te alle tijde toegang tot de nieuwste modellen.

Daarnaast zijn we ons eco-wagenpark aan het uitbreiden. Met een uitgebreide selectie elektrische, hybride en plug-in hybride auto's kunt u brandstof en uitstoot beperken, en optimaal genieten van een soepele rit.

Personaliseer uw reis

Met Budget betaalt u alleen voor de producten en services die u daadwerkelijk nodig heeft. Met vele optionele extra's zoals extra bestuurders tot mobiele Wi-Fi, kunt u een pakket selecteren dat voor u werkt.

Een roadtrip in de planning? Met one-way verhuur kunt u een auto huren op een locatie, en terugbrengen bij een andere locatie. Met een gerust gevoel op pad? U kunt uw dekking upgraden en de hoge kosten uit uw hoofd zetten. De keuze is aan u.