Onze agentschappen heropenen

Protocole sanitaire

In overeenstemming met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de overheid en in samenwerking met de organisaties die verantwoordelijk zijn voor onze sector, heropenen we geleidelijk aan onze vestigingen.

Dit proces gaat vergezeld van een gezondheidsprotocol dat tot doel heeft de gezondheid, het comfort en het welzijn van onze klanten en onze werknemers te garanderen.

Hierbij vindt u een lijst van onze open agentschappen.

Versterkte hygiënemaatregelen

Om de regels van sociale afstand te garanderen, rusten we onze agentschappen uit met plexiglas aan onze balies, een markering op de grond om de veiligheidszones af te bakenen en een display bij de ingang van elke vestiging met vermelding van het aantal personen dat bevoegd is om het kantoor te betreden. Het materiaal in de vestiging wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd (touchscreens, computers, betaalmiddelen, balies etc.).

Hydroalcoholische gel is ook verkrijgbaar bij onze agentschappen.

Een rigoureus reinigingsproces van onze voertuigen

Eenmaal gelucht en natuurlijk geventileerd (ramen open), worden onze voertuigen grondig gewassen met ontsmettingsmiddelen op alcoholbasis, met speciale aandacht voor de ruimtes die regelmatig worden gebruikt door de bestuurder en passagiers (deurgrepen, stuurwiel, middenconsole, handrem, dashboardkastje, veiligheidsgordels, hoofdsteunen enz.).

Tevens worden de autosleutels ook zorgvuldig gedesinfecteerd voordat u de wagen in ontvangst kan nemen.