Klantadvies over het Coronavirus

Laatst bijgewerkt: 03/04/20

Aangezien dat het nieuws wordt gedomineerd door het Coronavirus, willen we u laten weten dat we nauwgezet verbeterde maatregelen nemen om uw veiligheid te garanderen en flexibiliteit te bieden wat betreft uw autohuur.

De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel en we volgen het nieuws en alle informatie met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus op de voet, evenals het advies en de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale autoriteiten. Wij streven ernaar aan de behoeften van de klant te voldoen en tegelijk uw veiligheid en die van onze medewerkers niet uit het oog te verliezen.

Zijn alle huurlocaties in Belgie open?

Als onderdeel van de wereldwijde inspanningen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen, hebben recente overheidsmaatregelen er toe geleid dat we sommige van onze verhuurstations hebben gesloten. Deze wijzigingen worden weerspiegeld in onze boekingskanalen. In het geval dat een locatie tijdens uw boeking sluit, zal het team contact met u opnemen om passende regelingen te treffen.

Deze locaties zijn momenteel open

Wat moet ik doen als ik al een boeking heb gemaakt, maar die wordt beïnvloed door het Coronavirus?

Als u al een boeking heeft gemaakt, maar die wordt beïnvloed door een quarantainemaatregel of andere reisbeperkingen vanwege het Coronavirus, dan kan deze boeking worden geannuleerd zoals hieronder beschreven:

  • Annuleringskosten voor klanten die achteraf betalen en worden getroffen door reisverboden, die verband houden met het Coronavirus, worden kwijtgescholden
  • Annuleringskosten voor klanten die vooraf hebben betaald en worden getroffen door Coronavirus-gerelateerde reisverboden, worden kwijtgescholden

Klanten die via een tussenpersoon, reisorganisatie of website hebben geboekt, moeten rechtstreeks contact met hen opnemen voor verdere begeleiding, als uw reis wordt verstoord.

Hoe zit het met reserveringen die niet direct worden beïnvloed door de beperkingen van het Coronavirus?

Voor meer flexibiliteit bij alle boekingen kunt u alle reserveringen voor autohuur in Europa die vóór 1 mei starten, zonder kosten wijzigen of annuleren.

Voor boekingen die na deze tijd beginnen, worden er geen boetes opgelegd, indien het om wijzigingen gaat, die tot 72 uur voor aanvang van uw huurperiode zijn aangebracht.

Hoe moet ik contact met u opnemen met betrekking tot een nieuwe of bestaande boeking?

Als onderdeel van de wereldwijde inspanningen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, kunnen recente overheidsmaatregelen van invloed zijn op ons vermogen om oproepen naar ons reserveringscentrum te beantwoorden. Als u een reservering maakt, kunt u dit doen op deze website of via onze app.

Om een ​​bestaande boeking te wijzigen of te annuleren:

  • Als uw boeking betrekking heeft op autohuur in Europa die begint vóór 1 mei, kunt u uw reservering beheren op deze website.
  • Als uw boeking buiten Europa ligt, begint vóór 1 mei en direct wordt beïnvloed door een reisbeperking, neem dan contact op met onze klantenservice.
  • Gezien het uitzonderlijke aantal vragen dat we ontvangen, raden we u aan, alleen contact met ons op te nemen met betrekking tot autohuur die vóór 1 mei begint.
  • Als uw reservering voor een huurperiode is, die in mei of later begint, kunt u uw boeking op deze website beheren.

Al onze teams danken u voor uw begrip en geduld.

Neemt Budget aanvullende voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te verminderen?

We houden de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie nauwlettend in de gaten over advies over hoe de verspreiding van COVID-19 kan worden verminderd.

Om ons personeel en onze klanten te helpen zich te beschermen, moedigen we ze aan, regelmatig de handen te wassen en handdesinfecterend middel te gebruiken, indien beschikbaar. We hebben ook de al aanzienlijke reinigingstechnieken van onze voertuigen na elke verhuur verbeterd. We besteden in het bijzonder aandacht aan de plaatsen die mensen aanraken, zoals stuur, deurklinken en andere harde oppervlakken.

We raden al onze klanten aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Ministerie van Volksgezondheid.